RO:KOST Madfestival – Vi tror på at ærlighed, kærlighed og nærhed kan smages

Det kan smages, når fødevarer er dyrket i kærlighedens muld. Tag på eventyr i dit lokale spisekammers historiske guld. Igen i år slår Roskildes restauranter dørene op for RO:KOST Madfestival – en uges madoplevelser i de lokale råvarers tegn. I uge 41 hylder RO:KOST Madfestival og Roskildes bedste restauranter for 7. år i træk de mange lokale fødevarer, som produceres i nærområdet. Hvem har du lyst til at dele RO:KOST sammen med?

Mad og madkultur kan og bør spille en rolle i den grønne omstilling, der er nødvendig for vores klima. Det gør den naturligt i Roskildes lokale spisekammer. Her vokser fødevarer frem af markernes historiemættede muld.

Her har egnens folk siden tidernes morgen fremelsket levebrød. Mad har bundet folket sammen i generationer, som den gør det i dag.